Spirituell healing

Klikk her for å redigere undertittel

Behandling:

Hovedsakelig healing, men også litt samtale og korte meditasjoner som innledning til healingen. Jeg jobber både i energifeltet utenfor klientens fysiske kropp, men også med berøring av kroppen hvis klienten synes det er ok. Noen ganger ønsker klienten massasje for å roe ned, og da utfører jeg en healingmassasje, eventuelt med oljer, som innledning til healing og energiarbeid.


Jeg tilbyr også en kombinasjon av Restorativ yoga én-til-én-behandling kombinert med veiledet meditasjon og healing. De restorative stillingene er uten heftige strekk som ofte er vanlig i andre yogaformer. Man søker å gi kroppen fullstendig ro og trygghet ved mest mulig nøytralitet og oppbygning med tepper, puter og bolstere. Dette innbyr kroppen til å slippe spenninger på en svært virkningsfull måte, og kan gi mer av den ro og avslapning vi ofte lengter etter, men som kan være vanskelig å oppnå i en mange ganger stressende hverdag.

Kombinert med healing og veiledet meditasjon blir dette en kraftfull behandlingsform!Varighet: 90 minutter


Pris pr. behandling:      kr. 700,-   


Rabatt for studenter, pensjonister, arbeidsledig/ufør, lav inntekt, enslig forsørger etc:

                                            kr. 450,- pr. behandling.


For mulighet til kontinuitet i behandlingsopplegget, som jeg anser som en fordel for klienten, gis hver 5. behandling gratis.


              


Sted: Ametystens lokaler, Christian Michelsensgate 1-3, 2. etasje, 5012 Bergen.


Timebestilling kan gjøres på ametysten.no eller telefon 995 695 47.


christian michelsensgate 3