Spirituell healing

Klikk her for å redigere undertittel

Jeg har tidligere jobbet som musiker og det har vært en stor lidenskap i livet å skape musikk gjennom å spille fiolin. Det var imidlertid ikke bare enkelt å få ihop det å jobbe profesjonelt med musikk i et fastsatt program med det å være en kreativ sjel som ønsket å gi et personlig preg til musikken. Det kunne ofte føles som en tvangstrøye å måtte spille musikk "på samlebånd" i steden for noe som var gjennomarbeidet til en tolkning forbundet med hjerte og sjel, slik jeg egentlig ønsket.  Men i tillegg til musikken, har det alltid vært en interesse for det åndelige og spirituelle. 

"Hva er nå meningen med dette livet, hvorfor er vi plassert på denne lille kloden i det store universet ... hvorfor var alt så hemmelig..? "    Jeg ønsket virkelig å finne ut mer om disse temaene.  En uendelig lengsel etter "noe"...som kunne være både troverdig og meningsfullt lå og gnaget. I alle år leste jeg mange bøker som tiltalte meg, men selv om det var mye interessant å reflektere over, syntes jeg ikke at hverdagen føltes optimal.
 
Å søke sammen med andre med samme intensjoner og ønsker er ofte en nødvendighet. Alene blir det gjerne for vanskelig og tungt å komme i gang. 

Da livet etter hvert tok noen uventede vendinger, la forholdene seg tilrette for å kunne begynne å utforske ting på et dypere plan. Når jeg så kom i kontakt med Maja Raaen Hisdahl, begynte ting virkelig å endre seg for meg. Regelmessige healingbehandlinger og veiledning nærmest hver uke over 2-3 år gjorde susen! (Det at det varte så lenge, var et resultat av den mersmak det gav!) Gleden vendte mer og mer tilbake, og det ble et meget spennende studium. Nye veier åpnet seg litt etter litt. 

Livet innebærer så mange aspekter, og i våre dager er vi så heldige at det er åpnet historisk mye ny informasjon, kilder, energi og krefter som  bare venter på å få hjelpe oss til utvidet vekst, glede og livsutfoldelse!  "Eventyret er sant!" som en av pionérene i alternativbevegelsen i Norge uttrykte det. 

Jeg hadde til å begynne med ikke noen som helst anelse om at det skulle ende opp med å tilby behandlinger slik som nå. Alle disse kursene ble tatt for å hjelpe meg selv, og fordi jeg fant det så veldig givende! Men da det til slutt begynte å demre at dette var en vei å gå, har bekreftelsene virkelig ikke latt vente på seg. En stor glede er det å få jobbe med de spirituelle kreftene!  Har du lyst til å dele veien med meg, er du hjertelig velkommen!

Kurs og behandlinger jeg selv har gjennomgått:  Maling som verktøy for healing og spirituell vekst. Afrodite-healing. Medium-kurs. Skriving som verktøy for healing og spirituell vekst. Rainbow Reiki 1 og 2. Fifth Dimensional Quantum-healing, (to kurs). TRE (Trauma releasing exercises), Healing med Despacho og bruk av Mesa, Tajiwu Chigong, Yoga og meditasjon, Restorativ Yoga lærerutdanning nivå 1.

Kursholdere, bokskribenter, behandlere og kilder som har inspirert og bidratt i mitt liv, (for å nevne noen, i kronologisk rekkefølge)
Mine kjære foreldre! Jesus Kristus, Rudolf Steiner, Maja Raaen Hisdahl (healer og livsveileder), Doreen Virtue, Melanie Beckler, Pål Esben Wanvig, Zarathustra, Bruno Gröning og hans Vennekrets, Qeros Indianerne: Don Juan og Dona Maria fra Peru, Oddny Clopan, Olaug Pauline Flister, Omnec Onec, Zorah, Dianne Robbins, Barbara Marciniak, Yogainstruktør Jorunn Maria Djønne, Ragnhild Lien og Gina Janzen, Tina Louise Spalding, Lee Carroll/ Kryon, Maria Magdalena, Bente K. Ellefsen, Renate Hetlevik Andersen, Katrine Nordahl- Stølsnes, for å nevne noen.. det er selvfølgelig mange flere, og ikke minst de talløse lysarbeidende sjeler på den andre siden av sløret !